فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است

جولانی: قصد جنگ با اسرائیل را نداریم

جولانی: قصد جنگ با اسرائیل را نداریم محمد جولانی رئیس خودخوانده دولت سوریه، تلاش کرد بی عملی و تسامح با تجاوزات رژیم اسرائیل را به «منفعت مردم سوریه» گره بزند و گفت که جنگ با اسرائیل اولویت او نیست.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۳ - ۲۶ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 17
کد خبر: ۲۸۳۷۲۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد جولانی (احمد الشرع) در سخنانی که از تلویزیون رسمی سوریه پخش شد، گفت: «به جای جنگ با اسرائیل، به توافق با شیوخ دروزی اولویت دادیم».

او با ادعای اینکه «از جنگ هراسی نداریم»، مصلحت مردم سوریه را برای عدم مقابله با تجاوزات مکرر رژیم اسرائیل بهانه کرد و گفت: «میان دو گزینه قرار داشتیم: جنگ با اسرائیل یا دادن فرصت به مشایخ دروز برای توافق، و ما حفاظت از میهن را برگزیدیم، ما از جنگ هراسی نداریم، اما مصلحت مردم را بر آشوب ترجیح دادیم و بهترین گزینه ما حفظ وحدت ملی بود».

جولانی در حالی که گام‌های بزرگی برای عادی‌سازی روابط با رژیم تل‌اویو برداشته است، افزود: ما فرزندان این سرزمین هستیم و جهت مقابله با تلاش‌های رژیم اسرائیل برای تجزیه سوریه بسیار توامندیم. مردم سوریه با پیشینه‌ای دیرینه همواره هرگونه تجزیه را رد کرده‌اند.

جولانی در ادامه به تمجید از نقش آمریکا و ترکیه پرداخت و گفت: رژیم اسرائیل می‌کوشید تلاش‌ها برای بازگرداندن امنیت به السویداء را ناکام بگذارد، اما میانجی‌گری آمریکا، کشورهای عربی و ترکیه مانع آن شد.

رئیس خودخوانده دولت سوریه در بخش دیگری از سخنان خود گفت: «سوریه میدان آزمایش توطئه‌های خارجی و طمع دیگران نیست» و در حالیکه مناطق وسیعی از جنوب سوریه طی ماههای گذشته در سایه سکوت او به اشغال رژیم صهیونیستی در آمده است، از «منافع ملی سوریه» سخن گفت و مدعی شد: «ما اعتبار سوریه را بازخواهیم گرداند و باید منافع ملی را بر هر چیز دیگر مقدم بدانیم».

او همچنین از دروزی‌ها به‌عنوان «جزئی اساسی از بافت ملی» یاد کرد و مدعی شد کسانی که به آنان تعرض کرده‌اند بازخواست خواهند شد.

جولانی در ماههای گذشضته نیز بارها وعده مجازات عناصر تندروی سلفی که به اقلیت‌ها حمله‌ور شده و دست به کشتار و جنایت می‌زنند را داده بود؛ اما این قبیل اقدامات همچنان به خصوص علیه علوی‌ها ادامه دارد./تسنیم

کلمات کلیدی: جولانی سوریه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار